Bugfixes en nieuwe functionaliteiten, lees hier meer.
In deze release note van januari 2024 leest u over alle nieuwe functionaliteiten en bugfixes in Explainsafe,
Foutmelding afhandeling na import: Sinds de vorige release geeft het platform een foutmelding wanneer je een lijst met kandidaatsgegevens wilt uploaden welke foutieve data bevat, zoals cijfers in namen en incorrecte e-mailadressen. Sinds deze release toont deze foutmelding nu duidelijk waar in jouw lijst de fouten zich bevinden. Kandidaatsgegevens op regels die geen fouten bevatten worden nog altijd zonder problemen geüpload. Identieke, bestaande kandidaten worden hierbij niet overschreven.
Rapportagefilters “Toets gestart” en “Verlopen”: In je bedrijfsbeheerdersomgeving is het mogelijk om te filteren welke kandidaten bijvoorbeeld geslaagd of gezakt zijn voor een instructie. Sinds nu is het ook mogelijk om te filteren op ‘Toets gestart’ of ‘verlopen’. Zo kun je beter bijhouden welke kandidaten zijn gestart met een toets (maar deze nog niet afgerond hebben) of van wie hun certificaat reeds verlopen is.
Mobiel fullscreen bugfix: Kandidaten die veiligheidsinstructies op hun telefoon volgen kregen voorheen soms te maken met een gedubbeld videoscherm. Sinds deze release is deze fout verholpen en kunnen kandidaten ongestoord instructies volgen op hun telefoon.
Progressiebalk te snel vol bugfix: Bij het volgen van een instructie loopt er een gekleurde balk mee die aantoont hoe ver iemand in de instructie is. Voorheen liep deze balk niet altijd synchroon met de voortgang in de instructie, maar sinds deze release loopt de balk weer correct.
Sandbox conditie op header/footer voor development omgeving herkenning: Sommige API-klanten hebben in het verleden onterecht toegang gekregen tot de testomgevingen van Explainsafe. Dit heeft in deze gevallen soms tot verwarring geleid, wanneer zij te maken kregen met niet werkende functies en missende instructies. Om te voorkomen dat eindgebruikers zich in de onjuiste omgeving bevinden is een duidelijke melding toegevoegd. Hiermee krijgen ze direct te weten dat zij zich niet in de juiste omgeving bevinden en dienen in te loggen in hun eigen, live omgeving.